Lomatunnelmia

Ensimmäinen viikko lomaa on melkein takana, ja tähän mennessä olen pessyt ikkunoita, vienyt kissan eläinlääkäriin, käynyt lenkillä ja treeneissä ja lukenut sekä hyviä että ei niin hyviä kirjoja. Olen myös ilmoittautunut syyskuussa pidettävälle nettikurssille, kirjoittanut kirjastossa ja kahvilassa ja iloinnut siitä, että opiskelut alkavat vasta loman jälkeen eikä minun tarvitse miettiä niitä vielä hetkeen.

Olen myös harmitellut pahenevaa koronatilannetta ja niiden vaikutusta kirjastopalveluihin. Jos, kirjastot supistuvat jälleen vain varaustennoutoon niin onhan se aika tympeää. Se on ikävää meidän työntekijöiden näkökulmasta, kun hyllyt täyttyvät kirjoista, joita kukaan ei lainaa sekä asiakkaiden näkökulmasta, kun hyllyjen väliin ei ole kohta taas menemistä. Lomaminä suree varsinkin sitä, jos maanantaina kirjastossa vietetty kirjoittamishetki jäi tämän loman viimeiseksi.

Kaiken muun lomassa olen myös kirjoittanut. Kesäprojekti palasi viime viikolta koelukijoilta, joten olen keskittynyt enimmäkseen nyt siihen. Käsikirjoituksen suurimmat ongelmat ovat tällä hetkellä muutama juoniaukko, joita en osaa vielä korjata sekä käsikirjoituksen ääni. Kesäprojekti on kirjoitettu niin erilaiselta äänellä, kuin mitä tavallisesti kirjoitan. Alkuun luulin, että sen ylläpitäminen tulee olemaan helppoa, mutta tulipas todistettua sekin olettamus vääräksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *