Perjantaimietteitä

Korjailin tänään Kellotornin kirjoitusvirheitä ja mietin Kesäprojektiin tarttumista. Mietin myös alkavaa lomaa (johon on kyllä vielä parisen viikkoa), mietin Kellotornin kymmenen ensimmäisen luvun tulostamista ja niiden pistämistä hetkeksi lepäämään. Mietin lukemiani kirjoja, ja miten surkea lukuputki minulla on viime aikoina ollut. Olen lukenut kirjoja, joista parhaimmatkin olivat vain OK ja joista vähiten vetävät jätin kylmästi kesken. Mietin sitä Heine Bakkeidin uusinta, jonka toivon rikkovan tämän surkean lukuputken sekä Amy Suiter Clarking Girl 11, jossa yhdistyvät kaksi rakkauttani, eli murhapodcastit ja sarjamurhaajat ja jonka suhteen odotukseni ovat niin korkealla, etten tiedä voiko kirja mitenkään täyttää niitä.

Tänään edessä on töitä ja treenejä sekä UnLock -lautapeli, jota meinataan pelata miehen kanssa illemmalla. En yleensä ole kovin innostunut lautapeleistä, mutta nämä UnLockit ovat olleet hauskoja. Pelasimme myös MicroMacro: Crime City -peliä. Tämäkin oli ihan hauska tuttavuus, vaikka jossain vaiheessa tehtävät alkoivat vähän puuduttamaan minkä takia emme pelanneet läpi ihan kaikkia skenaarioita. Chronicles of Crime kiinnostaa myös, koska kukapa nyt ei haluaisi ratkaista vapaa-ajallaan murhia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *