Joulueditointia

Joulu alkaa olemaan takanapäin. Ajattelin alun perin, että tässä ehtii hienosti editoida, kun on vapaata ja muuta, mutta eihän se tietenkään ihan noin mennyt. Hirveän sirpaleista ollut tämä editoiminen. Viime viikon parhaat editointipäivät olivat taas iltavuorojen aamut. Lauantaina editoin muutaman tunnin, mutta lauantai oli myös ainoa kokonainen päivä, kun olin kotona ennen joulua, joten se meni enimmäkseen siivoamiseen ja muihin joulujuttuihin. Sunnuntaina luotin siihen, että herään aikaisten, eli aamulla kerkiää, mutta nukuinkin sitten kahdeksaan eli siinä jäi vain tunti aikaa, ennen kuin piti miettiä suihkussakäyntiä ja treeneihin menoa. Iltapäivä meni asioiden hoitamiseen ja ilta sosialisoiden, kun treffattiin miehen kanssa erästä ystäväpariskuntaa.

Mutta onneksi oli eilinen. Tein yhden setin aamusta ja toisen lounaan jälkeen. Tunteja tuli yhteensä viisi ja se on toistaiseksi suurin tuntimäärä, mitä olen editoinut yhtenäkään päivänä. Tänään editoiminen supistui puoleen tuntiin ennen aamiaista (koska heräsin vähän aikaisemmin) ja pariin tuntiin ennen kun piti miettiä lounasta. Loppupäivä menikin sitten kaikkeen muuhun.

No huomenna alkaa taas arki. Herätys on asetettu jo viideksi, että ehtii editoida ennen töihin lähtöä. Just mietin tässä samalla viikonlopun ruokia, että mikä olisi helppoa ja mahdollisimman vaivatonta, että voisin käyttää senkin energian editoimiseen ja päädyin tällaiseen suunnitelmaan:

Lauantaina: mies hoitaa lounaan.

Sunnuntaina: teen uuniriisipuuroa.

Uuniriisipuuro on ihan parasta editointiruokaa ikinä, koska siinä ei tarvitse tehdä muuta kuin pistää kaiken uuniin ja laittaa ajastimen päälle. Kaiken lisäksi, se on myös ihan törkeän hyvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *