Käsin

Viime yönä nukuin hyvin, mutta heräsin aivan liian aikaisten Sen seurauksena aivot ovat sumuiset ja pää käy hitaalta ja se harmittaa. Menee hyvä vapaa hukkaan, kun kirjoittaminen ei onnistu. Välipäivillä Supernotesiin tuli vihdoin se päivitys jota olen odottanut siitä asti, kun ostin tämän laitteen, eli käsin kirjoitetun tekstin muuntaminen sähköiseen muotoon. Eikä vain yhden sanan tai rivin muuntaminen, vaan kokonaisen sivun. Siksi kirjoitan tätäkin postausta käsin enkä koneella. Ja, jotta saisitte hyvän kuvan muuntamisen tasosta, en aio korjata tästä postauksesta ainuttakaan kirjoitusvirhettä. Muuntaminen ei ole virheetöntä eikä tämä ymmärrä muotoilujen perään. yliviivatun tekstin se yrittää tulkita kirjoitukseksi, korostukset ei siirry wordiin ja kahdelle eri riville kirjoitetut sanat se liimaa yhteen pötköön.

Yllä oleva teksti on käsin kirjoitettuna yhden sivun mittainen A5 kokoisessa vihossa. Se on 110 sanaa ja sen muutamisessa kesti 1 minuutti ja 53 sekunttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *