Vapaapäivä

Tänään olin vapaalla viikonlopun työputken jälkeen ja mitä hienointa, puolisokin lähti poikkeuksellisesti työpaikalleen, eli sain pitkästä aikaa olla yksin kotona. Näinä kahtena koronavuotena tällainen täydellinen yksinolo on ollut aika harvinaista herkkua. No mitä minä sitten tein, kun sain kaiken tämän vapauden? No siivosin tietenkin. Laitoin podcastin pyörimään, vaihdoin lakanat, pistin pesukoneen päälle ja sitten siivosin koko kämpän. Siivoamisen lisäksi olen myös leiponut, lukenut, neulonut ja tehnyt ruokaa huomisia eväitä varten. Ei siis mitään kovin hohdokasta hommaa, mutta tällaiset päivät ovat parhaita, kun voi vain keskittyä käsillä olevaan tehtävään eikä ole mihinkään kiirettä. Kaiken tämän lisäksi olen myös kirjoittanut. Editoin loppuun yhden luvun ja mietin seuraavaa.

Huomenna on joulukuu. Ihanaa, että saatiin tänne eteläänkin pakkasta ja jopa vähän lunta. Harmi vaan, että se on tuskin on pysyvää. Ilmat ehtii lauhtua vielä monta kertaa ennen joulua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *