Perutut julkkarit

Päätimme sitten Outin kanssa hypätä mukaan tähän korona-villitykseen ja perua julkkarit. Niin ihanaa kuin kirjojen juhliminen onkin, niin tietenkin aina terveys edellä.

Vähän meille tuli kummallekin takkiin peruutuksen takia. Outi oli ehtinyt tilata itselleen lisää kirjoja julkkareita varten, mutta sosiaalisena naisena hän saa ne ihan varmasti myytyä, vaikka tämä tilaisuus jäikin nyt väliin. Itselleni syntyi kustannuksia yhden hotellihuoneen verran. Olin luvannut kustantaa tädin majoituksen, jotta hän pääsee osallistumaan tilaisuuteen. Varaus oli tehty hyvissä ajoin ja junaliputkin hankittu, mutta riskiryhmään kuuluville myös matkustaminen on vaarallista, joten se siitä reissusta. Optimistina en ollut tietenkään ottanut mitään peruutusturvaa, mutta onneksi Scandic ymmärsi tilanteen ja sain sentään vaihdettua varauksen ajankohtaa. Nyt minulla on elokuussa työhuone varattuna kolmeksi päiväksi ja päästään miehen kanssa syömään kolmena päivänä myös hotelliaamiaista. Eli huonomminkin voisi siis mennä 🙂

Vaikka tämä tilaisuus menikin nyt ihan sivunsuun, niin suunnitelmissamme on kuitenkin kuvata se haastattelu, jonka oli tarkoitus olla julkkareiden ohjelmana. Aikataulu on vielä hiukan auki, sillä haastattelijamme parantelee tällä hetkellä yskäänsä. Linkitän videon sivuille, kunhan se on julki.

Muuta

Tänään editoin loppuun viimeisen luvun, joka liittyi L:n osuuksiin ja heitin P:n luvut jotenkuten paikoilleen. Sain työstettyä kuusi lukua yhdeksästä, eli kolme jää vielä ensi viikolle. Ja tämän jälkeen? No sitten minulla on melkein kasassa se tarinarunko, joka oli muutenkin tämän kuun tavoite. Sanon melkein, koska joudun tekemään kässäriin vielä yhden ison muutoksen. En ole vielä ihan varma, kuinka paljon työtä tämä muutos vaatii, mutta jonkin verran kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *