Tekijänkappaleet

Siinä ne nyt ovat <3

Olihan se aika erikoista selata kirjaa ja todeta, että siellä ne minun kaikki hahmot ovat. Ihan jokainen niistä! Enkä ole ainakaan vielä löytänyt yhtään kirjoitusvirhettä. Koska sitä vähän pelkäsin, että mitä jos aukaisen kirjan satunnaisesta paikasta ja ensimmäisenä näen jonkin virheen.

Ja vaikka olen selaillutkin kirjaa, niin vielä en jaksa sitä lukea. Se tuli luettua niin monta kertaa editoidessa, että pikkasen on vielä ähky. Mutta äänikirjaa odotan. Enimmäkseen toivon sitä, että se kuulostaisi jotenkin niin vieraalta, että tarinaa voisi kuunnella aivan, kuin se olisi jonkun toisen kirjoittama.

Nyt vain jännitän, että löytääkö kirja lukijoita ^_^

4 Replies to “Tekijänkappaleet”

 1. Kissasi varasti hieman huomioni, mutta komea on kirjalaatikkokin! 🙂

  Odotan innolla, että pääsen lukemaan! Tuo on varmasti totta, että äänikirjana voi olla helpompi irtautua omasta tekstistä – joskus luin käsikirjoitustani nauhalle ihan vain siksi, että voisin arvioida sitä objektiivisemmin. Kyllä se mielestäni onnistuikin! Toivottavasti pääset nauttimaan tarinastasi jälleen äänikirjan avulla. 🙂

  1. Odotan innolla, että pääsen lukemaan!
   Kiitos!
   En ole koskaan itse lukenut kirjaa nauhalle, mutta kissalle luen kaiken ääneen, kun editoin 😀

 2. Hieno pino kirjoja (ja kissa kuvassa on aina plussaa)! Sain juuri kirjasi varauksesta! Innolla odotan lukemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *