Julkkareista ja vähän muusta

Tässä se sitten on, meidän yhteisjulkkarit Outi Hongiston kanssa. Outin kirja Veljet – Amir tulee ulos maaliskuussa, minun helmikuun alussa. Eli minulle nämä ovat ehkä myöhäisjulkkarit, mutta mitäpäs se haittaa.

Tässä vielä linkki julkkareiden facebook-tapahtumaan.

Tervetuloa vaan kaikki bloginlukijat mukaan 🙂

Muuta

Sain luettua aamulla taittovedoksen läpi. En löytänyt ihan järjettömiä määriä korjattavaa. Muutama toisto, mitkä voisi siivota pois. Jotain sanoja, jotka voisi vaihtaa parempaan. Muutama tekninen juttu, esim ylimääräinen välilyönti tai kursivointi, joka jäi puoleen väliin. Huomenna treffataan kustannustoimittajan kanssa ja käydään löydökset läpi ja sitten taidan olla virallisesti vapaa tästä kirjasta, tai ainakin sen työstöstä.

Tämä lukukerta oli ensimmäinen, joka tökki ihan vähäsen. Ei sen takia, että en pitäisi tarinasta, vaan siksi, että edellisestä lukukerrasta oli vain muutama viikko ja ihan hirveästi ei ollut muuttunut näiden lukukertojen välillä. Mutta ehkä tämä on hyvä merkki siitä, että olen valmis luopumaan kässäristä 🙂

Tänään editoin myös Kellotornia. Otin tavoitteeksi toisen luvun toisen kohtauksen. Se oli noin 275 sanaa, kun aloitin ja 415 kun lopetin. Luvussa #2 on neljä kohtausta ja tämän viikon tavoite voisi olla sen editoiminen loppuun. Näistä neljästä kohtauksesta seuraava on kaikista vaikein, koska siinä on eniten uutta tekstiä, mutta en ole vilkaissut sitä ensimmäisen uudelleenkirjoittamiskierroksen jälkeen, joten en tiedä kuinka karseassa kunnossa se on. Tiedä vaikka se yllättää ja onkin näistä neljästä se helpoin.

2 Replies to “Julkkareista ja vähän muusta”

  1. Ihanaa, enää reilu kuukausi siihen, että kirja tulee ulos painosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *