Taukoa

Eilen pääsin käsikirjoituksessa sellaiseen pisteeseen, että olisi hyvä vetää vähän henkeä ja pistää käsikirjoitus tauolle. Taukojen pitäminen on aina järkevää, mutta niissä pysyminen onkin sitten aivan eri asia. Vaikeinta tauoissa ovat juurikin aamut, kun herään liian aikaisten enkä saa koskea käsikirjoitukseen. Tänään käytin aamutunnit opiskelutehtävään, eväiden tekoon ja kotisivujen päivittämiseen. Kaikki ihan järkeviä asioita, mutta yksikään niistä ei ole yhtään niin mielenkiintoista kuin kirjoittaminen. Yhdestäkään niistä en myöskään saa samaa iloa kuin mitä kirjoittaminen minulle antaa. Jos aamun kirjoittaminen on sujunut hyvin siitä saatu energia kantaa pitkälle iltapäivään asti.

Ja miksi taukoa? Koska tarvitsen etäisyyttä itseni ja tekstin välille. Tekstistä on editoitu 40% ja haluaisin arvioida, miten tähän asti tekemäni muutokset toimivat. Onneksi tauko ei ole pitkä. Vain muutama päivä ja sitten voin taas jatkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *