Iltavuoro

Tällä viikolla olen käynyt salilla, nauttinut kahdesta peräkkäisestä arkivapaasta, istunut Teams kokouksessa, lukenut tenttiin (ja osallistunutkin jopa siihen), potenut päänsärkyä, juonut ihan liian vähän kahvia, kuunnellut naapuriasunnon remppa-ääniä, saanut pari oivallusta keskeneräiseen kässäriin sekä vyöryttänyt hirveän määrän ruotsinkielisiä kirjoja, jotta ne mahtuisivat paremmin hyllyyn. Ja kaiken tämän lisäksi olen kirjoittanut. Enimmäkseen olen kylläkin editoinut. Käynyt läpi neiti K:n osuuksia ja muokannut niitä parempaan kuosiin. Välillä olen jopa elätellyt toiveita, että ehkä tämä kässäri voisi olla jopa valmis vuoden loppuun mennessä. Ei lähetä kustantajalle valmis, mutta kaikki on kasassa ja kirjoitettu valmis. Sekin olisi jo hyvä välietappi.

Olen myös haaveillut siitä hetkestä, kun tentti on ohi ja voin lukea muutakin kuin siihen liittyviä kirjoja. Seuraava kirja odottaakin jo hyllyssä, on odottanut siellä jo pidemmän aikaa, mutta oli taas pakko priorisoida opiskelujutut kiinnostavampien asioiden edelle. Huomenna tartun tähän kirjaan. Tekisi mieli tehdä se jo nyt, mutta iltavuoron jälkeen en nyt oikein jaksa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *