Odottamista

Tällä hetkellä tuntuu, että kaikki on pelkkää odottamista. Odotan, että olisi ensi maanantai, että voisin palata Kellotornin pariin. Se on nyt pakotetulla kahden viikon tauolla, koska halusin saada siihen vähän etäisyyttä. Viime tiistaina, kun taukoa oli kulunut kokonainen päivä, etsin erästä kirjaa ja näin vilauksen Kellotornin prologista (pinkka oli sattumoisin samassa laatikossa). Tuli ihan järjetön hinku tarttua tekstiin, mutta en tarttunut. Laiton laatikon kannen kiinni ja lähdin tekemään jotain muuta.

Minun oli tarkoitus käyttää hyväksi nämä kaksi viikkoa ja käydä läpi Kellotornin taustatutkimusmateriaalia. Enimmäkseen niitä tulosteita ja kopioita, joita olen ottanut jo lukemistani kirjoista. Jaoin nämä monisteet aihepiirittäin karkeasti kolmeen kategoriaan ja vain yksi näistä aiheista oli sellainen, mitä pystyin tällä hetkellä sisäistämään. Muiden aika ei ollut vielä.

Mitä sitten olen tehnyt näiden kahden viikon aikana? Lukenut, neulonut ja miettinyt Kellotornia. Tällä hetkellä kesken on yksi dekkari, joka sijoittuu samaan kaupunkiin ja samaan aikakauteen kuin Kellotorni. Tästä inspiroituna sain kirjoitettua yhden uuden kohtauksen ja ymmärsin, miten minun pitää kehittää vielä L:ää henkilönä. Eli ei tämä tauko ihan ole hukkaan mennyt 😊

Kellotornin lisäksi odotan tänään myös soittoa eläinlääkäriltä, että miten kissan leikkaus meni. Seniorikissan kanssa nukuttamiset ja toipumiset voivat olla vähän haastavia.

Minun seniorivauva <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *