Kirjoittamispäivä

Tänään oli sellainen kirjoittamispäivä, jollaisia toivon saavani enemmän. Että kirjoittaminen sujui ja arki rullasi mutkattomasti vierellä. Tänään minulla ei ollut mitään menoja eikä suunnitelmia. Aloitin kirjoittamisen kahdeksalta ja lopetin kahdelta. Välillä pidin taukoja: söin lounasta, vastailin sähköposteihin, tarkistin oliko Instagramissa tapahtunut mitään (ei ollut) ja luin Syvän maan juurien arvostelun Savon Sanomista (valitettavasti tätä ei löydy vielä verkosta).

Kirjailijan ”työhuone”

Työpisteenä toimii sama sohva kuin missä kirjoitin päivätyön ohella. Kuva on noin kuukauden vanha ja siinä näkyy kissan aavistuksen naku vatsa, koska tyyppiä oli ultrattu pari viikkoa aikaisemmin. Mutta tässä me istuttiin kissan kanssa koko aamu. Siinä me istutaan aina, kun kirjoitan.

Kuvassa näkyy myös nuo kauheat Ikean sohvatyynyt, jotka haluan jo vaihtaa, mutten ole saanut aikaiseksi.

Eilen havahduin siihen, että apua nyt on jo maaliskuu!

Maaliskuussa tapahtuu monta ihan hauskaa asiaa, kuten Outin kirjan julkaisu ja tietenkin meidän yhteisjulkkarit. Odotan Outin kirjaa, koska haluan lukea sen ennen tilaisuutta. Olen lukenut tästä muutaman aikaisemman version, mutta en tätä uusinta.

Muuta

Olen taas onnistunut löytämään muutaman kivan podcastin.

Keeping a Notebook on Nina Lacourin aivan ihanan rento ja rauhallinen kirjoittamispodcasti. Tämän podcastin ainoat huonot puolet ovat lyhyet jaksot ja hyvin epäsäännölliset julkaisut. Nytkin podcasti on jollain epämääräisen pituisella tauolla, mutta pitäisi jatkua keväämmällä.

Stop Writing alone on myös aivan ihanan rento ja rauhallinen. Näissä on pitkät jaksot <3 Välillä juontaja vetää jaksot yksin ja välillä hän haastattelee vieraita. Ainoa jakso, jonka olen toistaiseksi hypännyt yli oli jakso #5, koska se oli kirjoitusharjoitus jakso ja olin liikkeellä, kun se osui kohdalle. Olen maailman laiskin tekemään kirjoitusharjoituksia, joten ajattelin, että kuuntelen tämän sitten joskus kotona niin voin tehdä harjoituksen samalla. Näitä jaksoja on onneksi todella paljon, joten näissä riittää kuunneltavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *