Viikonloppu

Kauhean nopeasti meni taas tämä viikko ja järkevien asioiden lukumäärä, jotka olen saanut tämän viikon aikana tehtyä, on aika lailla nolla. Oli minulla yksi kirjoittamiseen liittyvä tavoite, mutta sekin jäi saavuttamatta (tarkalleen sanoen myös aloittamatta). Vähä haaveilin siitä, että olisin päässyt editoimaan K:n osuuksien ensimmäistä lukua. Sen luvun aloitus oli täydellinen, kun teksti oli vielä minämuodossa, mutta lakkasi toimimasta, kun vaihdoin sen minämuodon kolmanteen persoonaan. Muistan vieläkin miten mietin, kun sanat ensimmäistä kertaa loksahti paikoilleen, että onneksi tätä ei tarvitse kirjoittaa siinä kolmannessa persoonassa koska en osaisi kirjoittaa tätä juttua näin hyvin. Ja niinhän siinä sitten kävikin, ettei se kohta toiminut enää lainkaan muutoksen jälkeen.

Tuo ensimmäinen luku olisi ollut aivan ihanteellinen pikkuprojekti tälle viikolle. Syvän maan juuret on tulossa kuitenkin ihan piakkoin taas editoitavaksi, joten ei huvittaisi aloittaa mitään isompaa projektia Kellotorniin liittyen.

Kirjoitusprojekti jäi saavuttamatta, koska kirjoitusaika meni tällä viikolla ihan muihin asioihin, enimmäkseen yhteen työjuttuun, jota en töissä kerkiä hoitamaan. Kyse on siis ihan mielenkiintoisesta ja ihanasta jutusta, mutta kyllä mä välillä haaveilen siitä, että voisi jättää ne työjutut töihin. Mutta tällaista tämä kirjastotyö välillä on, että oli kyse sitten vinkkauksesta tai jostain vähän keskittymistä vaativan asian suunnittelusta, että ainahan ne työjutut tuuppaa valumaan kotiin. Ja tuskin tämä kirjastotyö on ainoa, missä näin tehdään. Eiköhän tämä ole vähän kaikkien mielekkäiden työpaikkojen ongelma, että on hirveästi kaikenlaista mielenkiintoista ja ihanaa ja sitten ei millään malta sanoa välillä ei 🙂

Se mitä olen kuitenkin ehtinyt tällä viikolla tekemään, on neulominen. Valitettavasti neulonta-aika on sama aika, kun lukemisaika, eli nyt kun olen neulonut enemmän, olen vastavuoroisesti sitten lukenut paljon vähemmän. Mutta tänään luen! Minulla on nyt pari kirjaa kesken ja monta mielenkiintoista varausta tulossa kirjastoon ja ihan hauska päästä purkamaan välillä näitäkin pinoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *