Uusi alku

Kirjoitan tätä ensimmäistä blogipostausta päivänä, kun kaikki on vielä tavallaan edessä. Katalogi on vasta taitossa ja minä bloggaan vanhassa blogissa nimimerkin takaa ja kutsun Syvän maan juuria edelleen E:ksi. Edessä on vielä myös viimeiset kirjamessut, kun saan kulkea anonyyminä esittelypöytien välissä ja viimeiset työkuukaudet, ennen ensivuoden kirjoitusvapaita.

Päätin kirjoittaa tämän tekstin tänään, koska sitten se on tehty. Ehdin muokata tätä rauhassa tai kirjoittaa kokonaan uudelleen, jos siltä tuntuu. Ja jos ei mitään muuta, niin ainakin maailmassa on yksi asia vähemmän, mitä pitää stressata.

Mikä siis muuttuu, kun siirryn tälle alustalle? No toivottavasti ei mikään. Tulen jatkossakin kirjoittamaan arjesta ja kirjoittamisesta ja kirjoittamisen arkisuudesta, mutta myös kaikesta siitä uudesta mitä ensi vuonna tapahtuu.

Vanha blogi saa jäädä sinne missä se vielä on. Luultavasti tulen vain sulkemaan kommentointimahdollisuuden, jotta kaikki keskusteluliikenne ohjautuu näille sivuille.

En nyt oikein keksi, mitä muutakaan tästä voisi vielä sanoa. Toivottavasti sekä uudet että vanhat blogilukijat löytävät tiensä näille sivuille 🙂

4 Replies to “Uusi alku”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *